• Novo! Brezplačna analiza pozicioniranja vaše nove web5 strani v Google iskalniku. Ustvari in preveri.
 • Novo! Vgradili smo dodatno funkcionalnost, ki omogoča lažjo prilagotitev vašega logotipa!

Spoštovani web5.si uporabnik

Varnost vaših podatkov je za nas zelo pomembna. Kot zagotovilo vas prosimo, da preberete kaj za nas pomeni zaupnost in varnost vaših podatkov.

Upoštevamo GDPR (General Data Protection Regulation) evropsko uredbo in ZVOP-2. Kadarkoli lahko na preprosti način v celoti izbrišete svoj uporabniški račun in s tem bodo v celoti izbrisani vsi vaši osebni podatki.

 1. Varnost podatkov naših uporabnikov

  Pri sodelovanjeu z web5.si ste lahko prepričani, da so vaši podatki pri nas na varnem in se ne bodo prenesli na katero koli drugo podjetje. Web5.si uporablja zbiranje, obdelavo in uporabo osebnih podatkov le za namen vzpostavitve pogodbenega razmerja in obračun storitev. Dodatna soglasja niso ptrebna. Zagotavljamo vam, da ne bomo posredovali kakršnih koli osebnih podatkov brez vašega soglasja, razen če:

  • to zahteva zahteva zakon,
  • je to potrebno za uveljavljanje potreb iz splošnih pogojev uporabe,
  • Je to neobhodno potrebno za izvedbo storitev. Kot na primer:
  • Registracija domen. V plačljivih paketih je vključena vsaj ena domena.
  • E-poštni naslovi. V primeru nastavitve e-poštnega računa ali posredovanja le tega bomo za vas ustvarili Googlov ali drug račun. Google ali drug dobavitelj pa za nas prevzame tehnično dobavo in upravljanje e-pošte.

  web5.si si pridružuje pravico, da v zavihek "projekti" doda povezave do spletnih strani svojih uporabnikov. Na izrecno zahtevo uporabnika, bomo povezavo izbrisali.


  Varnostno kopiranje

  Podatki na web5.si strežniku se ciklično arhivirajo. Vaši podatki so na voljo za zadnjih 14 dni.

 2. Katere informacije se hranijo in kako jih uporabljati

  Informacije, ki ste jih posredovali vi. Ob prijavi na strani web5.si je potrebno vpisati uporabniško ime in e-poštni naslov. E-poštni naslov se uporablja za pošiljanje obvestil o vaši spletni strani. To so vaši podatki za prijavo, najave, informacije, itd. Prejem opozoril iz posameznih modulov (npr. obveščanje o novih vpisih v knjigo gostov, vnosov v kontaktni obrazec ) lahko vsak trenutek izklopite. Za nekatere pakete storitev je vnos dodatnih kontaktnih podatkov obvezen. Podatki, ki jih boste posredovali, bodo shranjeni, dokler se ne odjavite iz web5.si.

  Informacije o uporabi vaše strani

  Kadar ste prijavljeni na svojo spletno stran, naš strežnik v tako imenovanem podatkovnem dnevniku avtomatično beleži vaše aktivnosti in način, na katerega uporabljate web5.si. To so informacije o dejavnostih (vključno o uporabljenem pomnilniku, številu obiskovalcev, itd) , kot tudi beleženje statističnih podatkov (na primer brskalnika, datum in čas dostopa) in IP naslov.
  Piškotke uporabljamo za statistične namene in za omogočanje boljše uporabe naših storitev. Obvestilo o piškotkih je zakonsko obvezujoče in se na vaši strani generira samodejno. Vedno lahko spremenite način uporabe piškotkov na napravi, tako da spremenite nastavitve brskalnika, da onemogočite ali postavite meje.

  Komunikacija med vami in web5.si

  S svojimi vprašanji nas lahko kadarkoli kontaktirate po elektronski pošti ali preko web5.si Vašo zahtevo bomo zabeležili ter shranili z namenom izboljšanja kvalitete naših storitev in z namenom, da vam lahko v najkrajšem možnem času podamo ustrezen odgovor. Vaši podatki so namenjeni izključno obdelavi vaše zahteve.

 3. Z geslom zaščiten dostop vašega uporabniškega računa

  Dostop do vašega uporabniškega računa je zaščiten z geslom. Preverjanje ustreznosti vnesenih podatkov se izvaja vsakič, ko se prijavite. Dostop do vašega uporabniškega računa je mogoč le z vnosom pravilnih podatkov. web5.si priporoča svojim uporabnikom uporabo gesla z minimalno dolžino 6-tih znakov.

  Naš sistem shrani vse nepooblaščene dostope do uporabniškega računa stranke. V primeru suma vdora, se lahko z našo pomočjo hitro prepričate, ali je prišlo do kršitve načela varnosti.

  Geslo lahko spremenite kadarkoli. Če ste pozabili geslo obstajaja varen postopek, ki omogoča nastavitev novega gesla.

 4. Vaše pravice
  Informacije

  Z veseljem vam kadarkoli sporočimo, katere vaše osebne podatke hranimo ((ZVOP-1, Ur.l.RS št. 86/2004, 113/2005). Informacija je brezplačna in bo obdelana takoj. Pridobitev informacije običajno poteka po e-pošti. Za pridobitev natančne informacije, nam prosim natančno sporočite kateri podatki vas zanimajo. V namen vaše varnosti in nedvomnega preverjanja vaše pristnosti, da vaši osebni podatki ne bi prišli v napačne roke vas prosimo, da nam ob vaši zahtevi pošljete tudi kopijo uradnega identifikacijskega dokumenta (vozniško dovoljenje, potni list). Prosimo, upoštevajte, da osebne izkaznice in ostalih dokumentov v formatu kreditne kartice NE smete kopirati!. Prejeto kopijo bomo uporabili izključno za prepoznavanje in obdelavo vaše zahteve.

  Popravek, izbris ali blokiranje

  Vsekakor imate tudi pravico do popravka, izbrisa ali blokiranja osebnih podatkov iz navedenih primerov.

 5. Neodobreno ali umaknjeno soglasje

  V kolikor se v celoti ali delno ne strinjate s tem pravilnikom o zasebnosti ali mu nasprotujete sedaj ali pozneje, vam to prepoveduje nadaljnjo uporabo naših storitev. V tem primeru ste dolžni, da nas o tem nemudoma obvestite s čimer posledično izrecno zahtevate brisanje vaše spletne strani v web5.si.

 6. Podatki o datotekah piškotkov
  • Web5.si uporablja piškotke.
  • Piškotke ("cookies") tovrijo podatki (predvsem besedilne datoteke), ki so shranjene v napravi uporabnika web5.si in služijo uporabi web5.si. Piškotki ponavadi vsebujejo ime spletne strani, iz katere izvirajo, trajanje hranjenja v napravi in edinstveno številko.
  • Pravna oseba, ki shranjuje piškotke na uporabnikovi napravi je web5.si. Dostop do piškotkov ima operater web5.si.
  • Piškotki se uporabljajo v naslednje namene:
   • zbiranje statističnih podatkov, ki pomagajo razumeti, na kakšen način uporabniki web5.si spletne strani uporabljajo, kar bistveno prispeva k izboljšanju strukture in vsebine,
   • ohranjanje seje uporabnika web5.si (po prijavi), po zaslugi katere uporabniku ni potrebno prijavljanje med uporabo večih podstrani vsakič znova,
   • ugotavljanje profila uporabnika pri čimer se oddajajo ustrezni materiali v oglaševalna omrežja, zlasti v Googlovo omreže.
  • V okviru web5.si se v glavnem uporabljata dve vrsti piškotkov: piškotki seje in stalni piškotki. Sejni piškotki so začasne datoteke, ki se hranijo v napravi uporabnika za čas seje. Ta traja dokler se uporabnik ne odjavi ali zapusti spletno mesto ali izklopi brskalnik. Trajni piškotki, ki so shranjeni za čas nastavljen v parametrih piškotkov. Shranjeni v napravi uporabnika so dokler jim čas ne poteče ali pa so ročno izbrisani.
  • Programska oprema (internetni brskalnik) običajno omogoča implicitno vodenje piškotkov na uporabnikovi napravi. Uporabniki web5.si lahko te nastavitve spreminjate poljubno. Spletni brskalnik omogoča brisanje piškotkov. Možno je tudi samodejno blokiranje piškotkov. Podrobne informacije vsebuje pomoč ali dokumentacija internetnega brskalnika.
  • Omejitev uporabe piškotkov lahko vpliva na delovanje web5.si spletnih strani in njenih funkcij.
  • Priporočamo vam, da si preberete politiko zasebnosti našega podjetja, da se seznanite s pogoji uporabe in piškotki, ki se uporabljajo v namen statistike, kot tudi pravilnik o zasebnosti podatkov Google Analytics in Google Ads.
  • Piškotki se lahko uporabljajo preko oglaševalskih mrež, zlasti prek Googlovega omrežja.
  • V zvezi z informacijami o preferencah uporabnikov, ki so shranjene z Googlom, lahko uporabnik vse potrebno spremlja in upravlja preko: https://www.google.com/ads/preferences/.
  • Vaša privolitev. Z uporabo naših spletnih strani soglašate z objavljenimi pravili. O spremembah pogojev in pravil vas bomo sproti obveščali na naših straneh.

SPLETNE STRANI

 • Stran z vsebino že v 5-ih minutah!
 • Preko 1000 predpripravljenih predlog.
 • Domena .si ali .com brezplačno.
 • Jezikovne različice + Google Places.
 • Hitro & enostavno urejanje strani.
Preizkusi