AdWords svetovalka
 • Novo! Brezplačna analiza pozicioniranja vaše nove web5 strani v Google iskalniku. Ustvari in preveri.
 • Novo! Vgradili smo dodatno funkcionalnost, ki omogoča lažjo prilagotitev vašega logotipa!

Ali veste koliko strank izgubite dnevno? To ni potrebno!

Imate spletno stran, vendar še niste poskrbeli za svoj položaj v iskalniku? Predstavljajte si, da ste podjetje v nebotičniku polnem konkurentov. Nahajate se v zgornjem nadstropju in ste brez dvigala. Stranka išče storitev ali izdelek in ne direktno vas. Prej kot slej bo kupila pri vaši konkurenci. Dajte stranki dvigalo saj bosta z dvigalom oba prišla do vrha. Začnite služiti svoj denar z rabo potenciala, ki ga nudi Google.

Učinkovito SEO pozicioniranje s pomočjo Google Ads

Ko si ne morete privoščiti eksperimentiranja z oglaševanjem, investirajte učinkovito in začnite s pozicioniranjem preko Google Ads. Dosežete lahko potencialne stranke zahvaljujoč izbiri regije in časa prikazovanja oglasa. Stroški se bodo zmanjšali, saj boste plačali le za klik. Zakaj s tem zaslužite? Zato, ker so povezave na vašo stran direktno na vrhu rezultatov, s čimer uporabnike zagotovo opozorite nase.

Učinkovitost & fleksibilnost z merljivostjo učinka

Stroški oglaševanja so pri nas do 80% manjši glede na konkurenco. Bistvo vsega je edinstven pristop svetovalca k vsaki stranki, podjetju ali dejavnosti posebej, kot tudi izbira pravega načina komunikacije s potencialno stranko preko Googla in stalna optimizacija stavkov ter fraz, ki se uporabljajo v kampanji. Stranka ima online dostop in nadzor do spletnih poročil kampanije ter možnost pregleda sredstev za oglaševanje.

Do 80% ugodneje

BREZPLAČNA OCENA

Končna ocena že v nekaj urah ali takoj!

Odgovor:
 • Pozicioniranje je dejavnost, katere naloga je spletno stran oglaševati na tak način, da bo prikazana na prvi strani v rezultatih iskanja Google. »
 • Obstajata dve različni vrsti pozicioniranja: pozicioniranje s pomočjo Google Ads in naravno pozicioniranje (SEO = Search Engine Optimization). Goolge Ads so besedni oglasi, ki se prikazujejo zraven naravnih Google rezultatov iskanja. Trenutno je to najbolj priljubljen in najbolj učinkovit način za oglaševanje na internetu. »
 • Učinkovito pozicioniranje z web5.si je pozicioniranje s pomočjo Google Ads. Učinkovito pozicioniranje pri nas je v primerjavi z drugimi podjetji v tem, da so stroški za pridobitev vaših strank minimalni. Stroške za pridobitev stranke našega naročnika glede na konkurenco ali samostojno izvajanje pozicioniranja s strani naročnika znižamo za 80%. Poskrbimo, da se cena za pridobivanje strank prilagaja specifikaciji podjetja. Vemo, da si mala podjetja, ki zaslužijo nekaj tisoč evrov na mesec, ne morejo privoščiti dragega pozicioniranja, saj je vsak cent treba skrbno pretehtati.
 • Vsak dan na tisoče ljudi brska po internetu in išče izdelke ali storitve. Večina od njih uporablja iskalnik Google, zato je smiselno izkoristiti njegove potenciale in vašo ponudbo usmeriti k potencialnim strankam. Storitev web5.si zagotavlja poceni in učinkovito doseganje uporabnikov interneta. Svoje izdelke in storitve približamo strankam in ponujamo tri pakete pozicioniranja s pomočjo Google Ads.
 • Naravno pozicioniranje ne prinaša takojšnjih rezultatov pri poizvedbah v iskalnikih. Uvrstitev na prvih mestih med zadetki v Googlu je odvisna od števila konkurentov in določene fraze ter števila podjetij, ki se zanjo potegujejo. Traja približno nekaj tednov do nekaj mesecev preden so vidni prvi rezultati višje uvrstitve med rezultai poizvedb v iskalnikih. Ni zagotovila, da je izbrana fraza ali stavek najboljši za naše poslovanje in pridobivanje strank. Zaradi tega je priporočljivo izvajati pozicioniranje s pomočjo Google Ads kar takoj na začetku. Izbor najbolj učinkovitih fraz in stavkov nato uporabimo kasneje za naravno pozicioniranje. Ta strategija je najcenejša in najvarnejša, saj naravno pozicioniranje zahteva večmesečni oz. letni odziv na spremembe.
 • Visoko učinkovito pozicioniranje s pomočjo Google Ads izhaja iz kontekstne odvisnosti. Oglas cilja le na osebe, ki iščejo informacije na dano temo. Lahko rečemo, da v iskalnikih oglasi ne iščejo ljudi, temveč ljudje iščejo oglase. Zahvaljujoč kampanji Google Ads je vaša stran že prvi dan objave lahko zastopana na najvišjih mestih med rezultati iskanja v Googlu. Kadar uporabniki iščejo storitve ali izdelke iz vašega podjetja, je Google Ads zagotovo prava storitev za vas.
 • Kljub deljenim mnenjem lahko trdimo, da Google Ads dosega zelo visoko učinkovitost. Glede na to, da prebirate ta navodila, je zelo verjetno, da ste tukaj, ker ste kliknili na Google Ads oglas.
 • V oglaševanju obstajajo jasna pravila, ki pravijo, da dobro vodena oglaševalska kampanija učinkovito pridobiva nove stranke. Slabo vodena kampanja prinaša nasprotni učinek , ki ne pridobiva nobenih novih strank, temveč je za naročnika tudi draga in neprijetna preizkušnja. Kljub različnim mnenjem, ki se pojavljajo okrog Google Ads oglaševanja, uspešnost le tega ne temelji zgolj na na opredelitvi kampanje in mesečno razpoložljivimi oglaševalskimi sredstvi za klike.
  Pri iskanju rešitve, kako uspešno oglaševati svoje podjetje v iskalniku, si moramo odovoriti na zelo pomembno vprašanje, ali moj oglas nagovarja ciljno skupino, ki jo želim nagovoriti. Le dobro poznavanje orodij in izkušnje, ki temeljijo na uspešnih kampanjah poda odgovor na to vprašanje in ve, kako se odzvati na različne potrebe.
 • Google Ads so oglasi tipa PPC (Pay Per Click – plačilo po kliku), kar pomeni, da plačate samo za klik uporabnika na vaš oglas in s tem preusmeritev na vašo stran. Ne plačate za ogled oglasa. V storitvi pozicioniranja pri web5.si si lahko sami nastavljate, koliko bo dnevni proračun in koliko ste pripravljeni plačati za klik. Določite lahko na primer tudi, da pozicioniranje ne presega mejne vrednosti 15 € na dan in deluje vedno le v času od 10.00 do 18.00 ure za uporabnike iz določenega območja oz. regije, npr. Murske Sobote in okolice …
 • G. Zofko ima vlečno službo v enem izmed večjih mest v Sloveniji. Več kot mesec dni je sam vodil kampanijo v Google Ads. Takšna rešitev ni bila preveč učinkovita in je prinesla slabe rezultate. Posledično je sedaj prepričan, da "Google Ads ni za njega." Podobne kampanije smo vodili v drugih mestih in tako smo ga lahko prepričali, da to zanj uredimo mi.
  Že v prvih dneh našega delovanja smo s povečanjem števila zahtevkov povpraševanj stroške zmanjšali za 80%. Kako je to mogoče? V analizah smo ugotovili, da je bilo približno 10% vseh klikov s strani uporabnikov, ki so iskali servis za tovorna vozila in ne za avtomobile. Ker naša stranka ne ponuja takšne storitve, smo poskrbeli, da njegovi oglasi ne bodo prikazani pri takšnih poizvedbah v iskalniku. Največji prihranek, približno 70% proračuna,, je prinesel izklop t.i. kontekstualnega oglaševanja. Pomoč na cesti je klasična storitev, ki jo lahko potrebujemo zaradi različnih razlogov. Malo verjetno je, da potrebujemo avtovleko medtem, ko beremo članek o zavarovanju. Pri takšnih člankih pa je oglaševanje tovrstnih storitev najpogostejše, vse dokler mi ne prevzamemo optimizacije pozicioniranja.

BREZPLAČNA  DOMENA!

V naročniškem razmerju je domena .si ali .com brezplačna!

0€ .si ali .com

Preiskusite brezplačno in brez obveznosti. Namenite svoji novi strani 5 minut svojega časa in jo pokažite svojim strankam že danes.
S preprostim urejevalnikom lahko brez težav urejate vsebino strani. Kadarkoli, kjerkoli! Za prijetnejši začetek vaše internetne izkušnje vam v izogib dodatnim stroškov podarimo še brezplačno domeno.

Preizkusi brezplačno!

VEČJEZIČNA STRAN

Pridobite uporabnike in stranke iz različnih koncev sveta. Uporabite našo funkcionalnost za večjezične vsebine. Vaša stran naj bo na voljo vsem!

Preizkusi

SPLETNE STRANI

 • Stran z vsebino že v 5-ih minutah!
 • Preko 1000 predpripravljenih predlog.
 • Domena .si ali .com brezplačno.
 • Jezikovne različice + Google Places.
 • Hitro & enostavno urejanje strani.
Preizkusi