• Novo! Brezplačna analiza pozicioniranja vaše nove web5 strani v Google iskalniku. Ustvari in preveri.
  • Novo! Vgradili smo dodatno funkcionalnost, ki omogoča lažjo prilagotitev vašega logotipa!

ENOSTAVNA SPLETNA TRGOVINA - spletni nakupi za vse

S spletno trgovino lahko danes veliko pridobite in prihranite. Tako na času, kot pri denarju. Vedno več ljudi opravlja nakupe od doma iz kavča. Svojim naročnikom smo zato omogočili enostavno orodje, s katerim svojo spletno stran spremenijo v enostavno spletno trgovino.

Kako aktivirati spletno trgovino?

Najprej se morate prijaviti v web5.si. V kolikor še nimate svojega uporabniškega računa si ga lahko ustvarite povsem brezplačno in nato ustvarite še svojo novo stran. Nato lahko svojo stran poljubno urejate. Če želite vklopiti funkcionalnost spletne trgovine morate dodati meni tipa "cenik". V kolikor že imate takšen meni vsak izdelek ali storitev lepo opišite in mu določite ceno. Dodajte tudi sliko. Nato v skrajno zgornjem desnem kotu svoje spletne strani še kliknete na ikono nakupovalnega vozička in izberite možnost "Vklopi nakupovalno košarico«.

Vsak produkt na meniju "Cenik" ima sedaj ikono in gumb "V košarico". Kar je pomembno, je natančen opis ponujene stvari (naziv, cena). V kolikor produkt ni natančno opisan opcija za nakupovalni voziček ne bo prikazana in potencialni kupec ne bo imel možnosti za nakup.

Prednosti spletne trgovine

Zaradi te funkcionalnosti ima stranka možnost, da kupi določen izdelek, ki je na voljo na vaši spletni strani. Naročilo se samodejno pošlje lastniku spletne strani na njegov e-poštni naslov. Tudi stranka prejme avtomatsko potrditev naročila na e-poštni naslov, ki ga je navedla med samim nakupom. Možnosti za plačilo nakupa preko spleta ni. Način plačila dogovorita kupec in prodajalec v nadaljnji komunikaciji preko e-pošte ali telefona.

Spletno nakupovanje je enostavno tako za kupce kot za prodajalce. Prav tako prihrani veliko časa, kar se odraža v dodatnem dobičku.

Vklopite funkcionalnost spletne trgovine v pridobite nove zadovoljne stranke!